Evenimente Corporate

Conferinte

Indiferent de tema, scopul sau locul desfasurarii conferintei, noi va putem pune la dispozitie echipamentele necesare pentru ca toti participantii sa beneficieze de suport tehnic, iar publicul sa se bucure de o experienta aparte.

Expozitii

Orice afacere trebuie sa fie vizibila, sa se faca remarcata, iar unul dintre cele mai bune moduri prin care poti face asta este participarea la targuri si expozitii. Odata ce ai constientizat acest lucru, noi te ajutam cu echipamentele potrivite pentru ca standul tau sa fie vizitat si apreciat de public.

Petreceri corporate

O petrecere corporate, a firmei, le da sansa angajatilor, colegilor de birou sa se cunoasca mai bine si sa socializeze intr-un cadru informal. Toata lumea se relaxeaza atunci cand atmosfera evenimentului este una adecvata, iar noi iti oferim echipamentele necesare si suportul tehnic pentru o petrecere de neuitat!

Lansari/Prezentari

O lansare sau o prezentare de produs trebuie sa fie o experienta de neuitat pentru public, iar noi iti oferim echipamentele de care ai nevoie pentru succesul evenimentului tau.
Te ajutam sa faci din produsul tau o vedeta pe care publicul sa o aprecieze pentru modul inteligent in care se promoveaza.

Campanii publicitare

Cu un sistem inedit de proiectii si sunet, poti crea un efect inedit pentru produsul tau. Fiind o metoda de promovare mai recenta, este usor sa te faci remarcat si sa atragi atentia publicului daca o folosesti. Noi te putem ajuta cu echipamentul potrivit pentru efectul dorit.