Servicii

Evenimente personalizate

Iti oferim tehnologia de care ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa fie unul de neuitat! Te putem ajuta in toate etapele organizarii evenimentului tau prin consultanti dedicati, atat pentru alegerea echipamentelor potrivite, instalarea adecvata, asistenta si suport pe intreaga perioada de desfasurare.

  • asistenta in alegerea echipamentelor
  • transport
  • montaj + instalare
  • training pentru utilizarea echipamentelor
  • suport tehnic pe toata durata desfasurarii evenimentului
  • negative karaoke
  • inregistrari audio
  • servicii de imagine
  • servicii studio

Serviciile Studio sunt oferite in colaborare cu Unison Records.

COVER BAND – TRUPA COVER

GIA BAND este una dintre cele mai bune trupe de cover din Bucuresti ce revitalizeaza orice eveniment: Petrecere Corporare, Christmas Party, Petreceri Private etc.

Se caracterizeaza mai ales prin interactiunea cu invitații si diversitate/flexibilitatea muzicală. Repertoriul si know-how-ul formatiei se dezvolta in mod regulat. Cu toate astea un lucru nu s-a schimbat niciodata: BUCURIA nesfarsită a muzicienilor de a distra lumea.

Playlistul este foarte variat si inedit, adaptabil oricarei tematici de eveniment. Stilul distinctiv include aranjamente speciale, amestecuri si mashup-uri.

Componenta: doua soliste frumoase si energice, chitarist, basist, tobosar, clapar/pianist, inginer de sunet.

Urmareste GIA BAND pe Youtube

Chiar daca exista trupa live la eveniment, un DJ experimentat nu trebuie să lipsească!

Cu pachetul ALL INCLUSIVE de la GIA BAND vei descoperi ca ai la petrecerea ta o discotecă mobilă!

Mai multe pe GIA BAND.

„Servicii de calitate, promisiuni respectate”

"Colaboram din 2013 cu cei de la RENTech si s-au ridicat mereu la inaltimea asteptarilor noastre. Ne-au convins prin calitatea serviciilor si a echipamentelor, dar totodata si prin faptul ca isi respecta mereu promisiunile si se tin de cuvant fata de client. Mi se pare o calitate extrem de importanta pe piata serviciilor de gen din Romania si ma bucur ca i-am gasit!."

Marian Dumitrache

„Raspund promt si accepta mereu noi provovari”

"As putea spune ca motivul principal pentru care am ales sa colaborez cu RENTech a fost promptitudinea cu care au raspuns solicitarilor noastre. Am avut mereu noi provocari pentru ei, nevoi variate de echipamente diverse, iau ei le-au acceptat si au facut fata cu brio de fiecare data."

Felix Dumitrescu

„Orice petrecere are nevoie de sunet de calitate”

"Ca DJ, este foarte important sa vii cu sunet de calitate, iar asta nu se poate fara echipamente performante.Pana acum, am reusit sa ridicam oamenii de la mese la fiecare eveniment si sper ca si pe viitor colaborarea cu cei de la RENTech sa insemne clienti multumiti si petreceri de neuitat."

Ciprian Alexandru