Evenimente Private

Evenimente

Ce face o petrecere cu adevarat speciala? Atmosfera! Iar atmosfera se creeaza cu sunet de calitate, lumini in armonie si efecte speciale inedite. Indiferent de specificul sau tema petrecerii tale, noi iti asiguram echipamentele audio-video de care ai nevoie si suport tehnic pe toata durata evenimentului.

Seri Sportive

Vrei sa vezi un meci important cu prietenii? Sau sa atragi clienti la terasa ta in serile de campionat? Noi te putem ajuta atat cu sonorizarea, cat si cu instalatia video. Cu un videoproiector potrivit poti aduce atmosfera incarcata de energie din tribune la tine. Si nu doar pentru pasionatii de fobal. Un meci de tenis sau jocurile olimpice sunt de asemenea mai intens traite cu echipamentele noastre!

Nunti sau Botezuri

Unele dintre cele mai frumoase momente din viata unei persoane sunt nunta si botezul. Fiind vorba despre evenimente de amploare, cu mai multi sau mai putini invitati, ele necesita o planificare atenta astfel incat totul sa mearga struna. Noi va promitem echipamente performante, potrivite spatiului ales de dumneavoastra, si consultanti dedicati care sa asigure suport tehnic pe toata durata evenimentului.

Karaoke

Acum poti organiza o seara de karaoke oriunde doresti! Noi venim cu echipamentele si suportul tehnic de care ai nevoie, tu trebuie sa aduci doar cheful de distractie si voia buna! La cerere, putem pune la dispozitie si softul necesar, cat si o gama variata de melodii, in funtie de preferinte.